Descargar AudioLibro Born to run (Cat): Memories de Bruce Springsteen

Descargar AudioLibro Born to run (Cat): Memories de Bruce Springsteen año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Born to run (Cat): Memories
 • Autor del audiolibroBruce Springsteen
 • Fecha de publicación: 10/10/2016
 • EditorialMALPASO EDICIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788416665389
 • Valoración del audiolibro: 9.41 de un máximo de 10
 • Votos: 344
 • Autor(a) de la reseña: Antioco Carmen
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.96 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 26/8/2018
 • Duración: 7 horas con 41 minutos (304 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 07/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - WMA - AIFF - FLAC - WAV - MP4 (compresión TZ - TAR - ZIP - LHA - TAR.Z - RAR - RPM)
 • Incluye un resumen PDF de 48 páginas
 • Duración del resumen (audio): 36 minutos (24 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - FileHosting - Openload - Hotfile - 4Shared - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Aquest serà un llibre revelador per a tothom que conegui i gaudeixi d’en Bruce Springsteen; però és molt més que unes memòries d’una rock star llegendària. És un llibre per a treballadors i somiadors, per a pares i fills, per a amants i solitaris, per a artistes, monstres i per a qualsevol persona que encara no hagi descobert el riu sagrat del rock and roll; escrit amb el lirisme d’un compositor singular i la saviesa d’un home que ha reflexionat profundament sobre les seves experiències.Tot va començar el 2009, en concloure l’actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l’agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l’imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l’Elvis Presley al programa televisiu d’Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d’una banda, la form...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros del autor Bruce Springsteen

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Música