Descargar AudioLibro Llenguatge Musical 5e Curs -Nova Edicio- de Varios Autores

Descargar AudioLibro Llenguatge Musical 5e Curs -Nova Edicio- de Varios Autores año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Llenguatge Musical 5e Curs -Nova Edicio-
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 12/5/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónMúsica
 • ISBN: 9788498838923
 • Valoración del audiolibro: 8.61 de un máximo de 10
 • Votos: 552
 • Autor(a) de la reseña: Sarah Liera
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.29 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 14/9/2018
 • Duración: 1 hora con 15 minutos (51 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - Apple Lossless - WAV - MPEG-4 DST - FLAC - MP3 - MPEG4 (compresión DMG - ARC - LHA - RAR - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - Send U It - FileServe - Uploaded - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb el Llenguatge 5è Nivell entrem en el coneixement de la tonalitat i el ritme com un sistema que ens permetrà comprendre, en el futur, la música com un llenguatge orgànic: les funcions dels dife-rents graus, els intervals simples, el fraseig melòdic, els acords, les alteracions o els nous ritmes i compassos, seran els elements centrals del curs que juntament amb el treball anterior ens han de fer avançar en aquest sentit. Proposem una distribució en nou unitats per facilitar la periodificació durant un curs lectiu en el benentès que moltes de les propostes didàctiques haurien d'anar-se acumulant i adaptant perma-nentment als nous continguts. El programa correspon a la primera part del III grau del P. Ireneu i recupera un interessant annex de lectura que figurava al final del II grau. Mantenim, al mateix temps, els procediments habituals que Santi Riera va definir en la seva adaptació dels anys noranta: l'anàlisi a partir de la cançó tradicional, la polirítmia i l'entonació a veus juntament amb el transport, el solfeig relatiu, l'entonació tonal o fins i tot la solmització que ens han de portar amb naturalitat a la improvisació i a la creativitat. Afegim-hi també el dictat i la pràctica de molts dels exercicis al piano o a l'instrument de cada alumne.En definitiva no es tracta d'ensenyar res als nens sinó simp...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT